Leveringstermijn

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur aan de bezorger over te dragen. Na overdracht wordt de bestelling veelal de volgende werkdag geleverd. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd.

Bezorgen

Hoe wordt een bestelling bezorgd?
Wij versturen onze pakketten standaard met DPD, in Nederland is er ook de mogelijkheid om voor PostNL te kiezen.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland 
De verzendkosten voor pakketten minder dan 5kg in Nederland bedragen € 6,66 per bestelling.Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Voor pakketten van meer dan 5Kg rekenen wij € 15,- in Nederland. Vanaf € 250,00 bezorgen wij de zending gratis.

Wat gebeurt er als ik tijdens de levering niet thuis ben?
Vrijwel al onze bezorgpartners komen een bezorgdag later nog een keer bij u langs. Mocht u deze levering ook gemist hebben dan wordt uw pakket veelal in het dichtstbijzijnde depot afgeleverd van onze partner. Het dichtstbijzijnde depot wordt automatisch bepaald op basis van uw afleveradres. Wanneer u niets van zich laat horen, wordt het pakket teruggestuurd naar Minque. Indien u het pakket vervolgens opnieuw wenst te ontvangen zullen wij de kosten hiervoor doorberekenen.

Kan ik een bestelling op een ander adres laten afleveren?
Het is mogelijk om zelf te bepalen wanneer uw bestelling wordt aangeleverd. Dit kunt u doen door in de afrekenmodule van onze webshop uw voorkeur aan te geven. Gewenste leverdata op zon- en feestdagen zullen automatisch worden uitgesteld tot de eerst volgende werkdag.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Ja, dat kan. Als u aangeeft op welke werkdag u wenst af te halen, dan kunt u uw bestelling afhalen bij ons aan de zaak